Anđeoski tarot – Svijet arhanđeo Mihael

Značenja na karti: Dobro obavljen posao. Radost, zadovoljstvo i zahvalnost. Put prema prosvjetiteljstvu.

Dodatna značenja: Savršenstvo. Prelazak na sljedeću razinu. Primanje nagrade. Nova kuća ili posao. Potpuna jasnoća. Kozmička svjesnost. Priznanje za uporabu vlastitih talenta. Sloboda.

Pojašnjenje karte: Anđeli su vam poslali ovu kartu jer ste sretno završili nešto od velike važnosti. Oni vam čestitaju na dobro obavljenom poslu. Sada ste spremni za prelazak na nešto novo. Uživajte u vašem osjećaju cjelovitosti i dovršenosti, i dajte sebi jedan dio priznanja za nevjerojatna postignuća. Narasli ste duhovno i evoluirali na sasvim novu razinu u vašem razumijevanju Svemira. Vi ste iskusili vašu svijest o tome kako postići sreću i zadovoljstvo. Dopustite sebi osjetiti veliku zahvalnost.

O Arhanđelu: Arhanđeo Mihael nadgleda vaš božanski život, svrhu i zna s kojom je ulogom rođena vaša duša. Pozovite Mihaela kada vam je potrebna smjernica za vaše sljedeće korake, za hrabrost, snagu, i povjerenje.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.