Anđeoski tarot – Mjesec Arhanđeo Haniel

Mjesec Arhanđeo Haniel

Značenja karte: Važan psihički uvid. Događaji iza kulisa. Otpustite strahove koji vas drže za leđa.

Dodatna značenja: Obratite pažnju na svoje snove. Nevidljivi događaji koji utječu na vas. Iluzija.

Pojašnjenje karte: Svi doživljavaju vrijeme u njihovim životima, kada se boje ili su nesigurni. Ponekad se ovi strahovi temelje se na vanjskim čimbenicima koje možete vidjeti, a ponekad i brige proizlaze iz iracionalnih i nestvarnih problema. U oba slučaja važno je da slušajte svoju intuiciju o tome što treba sljedeće napraviti. Zamolite svoje unutarnje ja za pomoć oko izvora vaše tjeskobe i i usmjeravanja vašeg povjerenja. Anđeli vam poslali ovu kartu, jer ovo je vrijeme moćne intuicije i psihičke sposobnosti. Međutim vaši najveći uvidi će biti tada kada sami prihvatite ovaj period samosvijesti kao način prevladavanja blokada iz prošlosti koje vas vuku natrag. Probudite istinu o sebi koju ste sakrili, i vidjet ćete vašu briljantnu svjetlost.

O Arhanđelu: Arhanđeo Haniel je dugo bio povezan s punim mjesecom, intuicijom i vidovitosti. Pozovite Haniel-a za pomoć u razvoju, uzdajući se, i sljedeći vaše duhovne darove i Božanske smjernice.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.