Anđeoski tarot – Kralj Vode

Značenja karte: Pouzdan, Samilostan, Poštovani, Kulturan Otvorite svoje srce i um za one oko vas. Pouzdan i iskren savjet. Humanitarni rad.

Dodatna značenja: Pouzdan, Romantičan partner. Posrednik. Kulturan Poštovan, Cijeni umjetnost i glazbu. Uzoran član društva.

Situacije: Vi ste prirodni savjetnik koji sluša ljude i tješi ih lijepim i utješnim riječima, koje posjeduje kroz vlastita iskustva. Otvorite svoj um idejama i budite spremni prihvatiti one koji su drugačiji od vas. Ova karta može biti pokazatelj da vam je potrebno vrijeme za volontiranje,za dobrotvorni rad,da pomognete onima manje sretnima od sebe. Izvrstan savjet može vam biti ponuđen od nekoga kome možete u potpunosti vjerovati, slijedite njegove ili njezine sugestije pažljivo.

Ljudi: Netko mudar i suosjećajan s bogatim unutarnjim životom. Osoba s tihim autoritetom koji može vidjeti istinu i smisao iza bilo kojoj situaciji i pružiti savršeno rješenje koje je inteligentno i iskreno. Pouzdan, Kulturan, Poštovan, Pouzdan, Ostvaren, Emocionalno stabilan.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.