Anđeoski tarot – Dvojka vatre

Značenja na karti: Došli ste na svoje. Nova partnerstva ili ugovor. Nastavite se kretati prema naprijed.

Dodatna značenja: Izvrsna predviđanja. Nada za budućnost. Ugovori i trgovinski ugovori. Veliki potencijal. Kontrolirani napredak.

Objašnjenje karte: Ovo je vrijeme da dođete na vaše. Koraci koje poduzimate imat će za cilj poboljšanje vaše poslovne karijere, ako ste te korake već poduzeli onda znajte da ste na pravom putu. Kako se krećete prema naprijed biti će vam potrebna hrabrost za prave izbore no oni će u konačnici biti nagrađeni. Nastavite kovati vaš napredak i nemojte se obeshrabriti odgodama ili zastojima jer oni su privremeni. Ne dopustite da bilo tko ometa vaš napredak. Ako razmišljate o sklapanju partnerstava ili ulazak u ista onda razmišljajte na način da ona budu s onim ljudima ili grupama čija znanja, vještine ali i sposobnosti mogu nadopuniti i/ili oplemeniti vaše vlastite. Doprinesite im svojim zalaganjima jer vam mogu pomoći da postignete svoje ciljeve. Pregovori će se kretati bez problema u ovom trenutku.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.