Anđeoski tarot – Buđenje Arhanđeo Gabriel

Buđenje Arhanđeo Gabriel

Ova karta odgovara karti Obješeni u tradicionalnom tarotu.

Značenja na karti: Pogledajte stvari iz drugačije perspektive. Privremeni zastoj. Važno je da budete ono što jeste.

Dodatna značenja: Prosvjetljenja. Nesebičnost. Neočekivane se život mijenja. Potreba za strpljenjem. Sila koja leži u tome da budemo sebe. Neobična rješenja.

Pojašnjenje karte: To je vrijeme da pregledate vaše planove u skladu s ovom kartom i sagledajte stvari iz nove perspektive. Zapitajte se postoji li mogućnost da drugačijim pristupom mogli bolje radili. Premda to vrijeme vašeg preispitivanja možete osjećati kao vrijeme u kojem su događaji došli u stanje mirovanja ono je privremeno. Dakle iskoriste dodatno vrijeme koje ste dobili da promislite o vašim strategijama. Možda ćete morati izaći iz normi i upravo sada i prigrliti vaše jedinstvene ideje uvjerenja odnosno stavove. To je također dobar trenutak da budete velikodušni s vašim vremenom. pažnjom i poklonima. Ono vrijeme koje ćete uložiti u same sebe kao vlastitu brigu o samima sebi Univerzum će vam višestruko kasnije vratiti.

O Arhanđelu: Arhanđel Gabriel se anđeo koji pomaže ljudima poslati Božanske poruke ljubavi. Kada govorimo mislimo i djelujemo iz ljubavi tada neodoljivo privlačimo druge ljude.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.