Anđeo – šta znači sanjati anđela?

Videti anđela u snu
Kada u snu vidite anđela, to je simbol sreće. Osetićete veliko olakšanje jer ćete promeniti način razmišljanja i sagledavanja stvari. Ranije ste probleme posmatrali skeptično i bez nade da će nešto krenuti nabolje. Međutim, uskoro ćete preuzeti odgovornost za svoje postupke i trudićete se da živite onako kako ste oduvek želeli.

Pričati sa anđelom u snu
Kada sanjate da govorite sa anđelom, to označava ispunjenje želja. Predstoji vam period u kome ćete imati uspeha na svim poljima. Šta god da počnete da radite, završićete pre roka i nadmašićete očekivanja drugih. Dobićete mnogo pohvala za temeljan i kvalitetan rad, pa ćete biti u idealnoj poziciji da dobijete povišicu, unapređenje ili druge pogodnosti. Na emotivnom planu ćete biti jako zadovoljni jer će vam partner poklanjati pažnju koju zaslužujete. Ako ste u braku, moguće je da ćete doneti važne odluke za proširenje porodice ili preseljenje na drugo mesto.

Sanjati da ste anđeo
Kada sanjate da ste vi anđeo, to upozorava na bolest. Verovatno ste sebi postavili nerealne ciljeve koji vas mogu odvesti u teško psihičko i fizičko stanje. Rastrzani ste između želja i mogućnosti koje su u velikoj suprotnosti. Imate i prevelika očekivanja od drugih ljudi koji, ma koliko se trudili, ne mogu da vas zadovolje. Može se desiti da će radije otići, nego da vas gledaju kako postajete isfrustrirani i nesrećni.
Svađati se s anđelom
Ako sanjate da se svađate s anđelom moguće su nesuglasice sa partnerom ili nekom drugom bliskom osobom. Verovatno je komunikacija među vama u poslednje vreme napeta i da se međusobno optužujete za razne probleme. Moraćete neke stvari prvo da rešite sami sa sobom, pa tek onda da se obratite osobi sa kojom imate nesuglasice. Morate biti svesni da je za dobru komunikaciju koja vodi rešenju problema potrebno mnogo strpljenja i razumevanja. Imajte to na umu pre nego što se posvađate sa voljenom osobom.

Tući se s anđelom
San u kome se tučete s anđelom simbolizuje opasnost. Mogli biste se naći u situaciji koja nije povoljna za vas i koja bi mogla da donese neke negativne promene u vašu svakodnevnicu. Budite pažljivi kada donosite odluke jer bi svaki ishitren potez mogao da vas košta.
Ubiti anđela
Kada sanjate da ubijate anđela to implicira da osećate krivicu zbog nečega što ste rekli ili uradili. Taj osećaj već dugo potiskujete u sebi, ali vam ponos ne dozvoljava da se obratite osobi koju ste povredili. Ćutanjem nećete rešiti ništa, kao ni negiranjem da ste vi krivi. Vreme je da preuzmete odgovornost za svoje postupke jer biste u budućnosti mogli da izgubite mnoge drage osobe.

Ako sanjate da neko drugi ubija anđela desiće vam se neka nepravda. Moguće je da će neko pokupiti zasluge za posao koji ste vi uradili ili će vas nepravedno optužiti za delo kakvo ne biste nikada učinili. Proći će mnogo vremena pre nego što se oporavite i shvatite da cela ta situacija nije vredna vaših nerava.

Ljubiti se s anđelom
San u kome imate bilo kakvu vrstu intimnog odnosa s anđelom simbolizuje potrebu za nežnošću i pažnjom. Ako ste duže u vezi ili braku verovatno osećate da vas partner ne doživljava onako kako biste želeli. Moguće je i da ste se zbog brojnih obaveza i problema udaljili. Pokušajte da razgovarate s partnerom i da mu posvetite svoje vreme. To što trenutno niste „ludi od ljubavi“, ne znači da treba da dignete ruke od svega i utehu tražite u drugoj osobi.

Ukoliko ste već neko vreme sami razmislite šta je to što vas sprečava da se otvorite prema drugima i dozvolite nekome da vam priđe. Možda ste previše samokritični ili ste zbog grešaka iz prošlosti postavili gard koji retko ko može da savlada. Umesto što patite i kukate kako ste usamljeni, mogli biste da razmislite o svojim postupcima i razlozima zašto je to tako.

Goli anđeo u snu
Kada je anđeo u vašem snu nag to znači da ćete čuti dobru vest. Moguće je da će vam u posetu doći osoba koju dugo niste videli, a koja vam je mnogo značila u životu. Očekuje vas lepo druženje i evociranja srećnih uspomena.
Odeven anđeo
Anđeli u belom simbolizuju mir i ljubav. Možete ih sanjati kada se osećate potpuno ispunjeno i srećno, ali i u onim momentima kada tražite mir. Ukoliko ste u turbulentnoj fazi anđeli u belom simbolizuju vašu potrebu za odmorom. Kada sanjate anđele u crnoj odeći podsvest vas upozorava na krivicu koju osećate zbog nečega. Verovatno imate potrebu da ispravite stvari i umirite savest. Ako su anđeli koje sanjate u šarenoj odeći očekujte veliku sreću, radost i pozitivnu promenu.

Ženski anđeo ili anđelica
Kada sanjate ženskog anđela to simbolizuje prosperitet, ljubav, plodnost i mir. Teskoba koju trenutno osećate zbog svakodnevnih briga i problema mogla bi uskoro da nestane. Uspećete da se organizujete tako da vam ostane vreme za sebe. Bićete okruženi porodicom i dragim ljudima što će predstavljati veliko zadovoljstvo.

Muški anđeo
Muški anđeo u snu predstavlja potrebu za zaštitom. Verovatno već neko vreme osećate da ste potpuno sami i da bi vam dobro došla pomoć da prebrodite težak period. Želeli biste da pored sebe imate nekoga ko će znati šta u datom momentu treba da uradi. Muški anđeo može da simboliše i potisnutu agresiju ili bes. Ako vas je neko nedavno naljutio, verovatno podsvest to sa jave prenosi na san.
Anđeo čuvar
Kada u snu vidite svog nađela čuvara to znači da će vas iz neke nevolje izbaviti nepoznata osoba. To će vam vratiti veru u ljude koju ste zbog loših iskustava skoro potpuno izgubili.

Anđeo smrti
Ako u snu vidite anđela smrt to simboliše neku moralnu dilemu. Verovatno će vas neka situacija naterati da razmislite da li da zbog novca ili ljubavi napravite nešto što nije moralno ili da sačuvate čistu savest i obezbedite sebi miran san. Šta god da odlučite morate da budete svesni da ćete sa tim živeti do smrti.

Ovakve snove obično prate osećaj radosti, sreće, mira i blagostanja. Ređe su emocije poput zabrinutosti, tuge, straha i panike.
Ukoliko ste nedavno čitali o anđelima ili gledali film i dokumentarac na tu temu, san se tumači jednostavnije – vaš mozak obrađuje informacije koje je dobio na javi.

Definicija anđela
Anđeo je natprirodno biće koje služi Bogu ili bogovima. Prisutan je u mnogim religijama, a posebno u hrišćanstvu, judaizmu i islamu.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.