Anabela bez dlake na jeziku poslala oštru poruku Đoletu!

Nekadašnja pjevačica grupe Funky G u poslednje vrijeme nije dobra sa članovima svoje nekadašnje porodice, a sada im se obratila i javno putem svog Instagram profila.
Anabela je poslije učešća u rijalitiju sa ćerkom Lunom “presekla pupčanu vrpcu”, kako je sama izjavila, a ni sa njenim ocem nije u korektnim odnosima, s obzirom na to da se tuže.

Ali čini se da tu problemima i porodičnim zavrzlamama nije kraj. Ovaj put se obratila Gagijevom stricu Hamitu, i ono što mu je rekla bilo je bez dlake na jeziku.

– Poštovani poglavice, pošto vidim da se interesuješ za alimentaciju za moju djecu, čisto da utvrdimo neke činjenice pre nego što krenemo u dalju priču. Taj stan o kome pričaš je u vlasništvu Gazmenove djece i moje, ja stan u kome živim dam svojoj i njegovoj djeci, dok on kupuje stanove na sestrino ime krijući to od svoje djece, ja sam djecu podizala dok se on provodio i drogirao. Što se grupe tiče, ja sam pjevala dok je on bio po afterima i ako se interesuješ da li se da li je sve podjeljeno na ravne časti, mogu ti reći i da je grupa mogla da se dijeli ako je firma, kako kažeš. A ako si tako dobar stric, Hamite, lijepo se odrekneš duga Gazmenovog prema tebi i ima da isplati prehranjivanje svoje djece. Ja razumijem vašu brigu za njega sada kada je uzeo pare od Pinka i kupuje stanove na vaše ime, ali vas se sjećam i dok je Andrej plaćao dugove njegove, a vas nije bilo. Tako da na slijedećem zasjedanju plemenskog saveza stavi i ovaj stori na razmatranje, pa se čujemo. Srdačan pozdrav, Anabela Bukva Atijas – napisala je pjevačica.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.