Ana Milenković

Rođena u Beogradu 19.04.1980. Išla u muzičku školu Mokranjac, odsek solo pevanje. Nakon učešća u emisiji 3K dur, usledili su nastupi na festivalima Beogradsko proleće, zatim Budvanski festival, Beovizija, fest. u Zrenjaninu, Sunčane skale, Ohridski festival.

Iskustvo u timskom radu stekla je sarađujući sa grupama: Strip, Blah blah, Beauty Queens. Dugo je sarađivala, kao prateći vokal, sa najvećom balkanskom zvezdom Zdravkom Čolićem, kao i sa Aleksandrom Radović, Aleksandrom Kovač, Vladom Georgievim…

Jedan od važnih uspeha je nastup i pobeda na Eurosongu, 2007., u Helsinkiju (kao prateći vokal Marije Šerifović). Godine 2007. predstavlja Srbiju na festivalu Slavianski Bazar, u Belorusiji, gde osvaja 3. mesto.

Album OD SNA DO JAVE, nastajao je godinu i po dana. Ana, kao autor muzike i tekstova, potpisuje svih osam pesama na svom prvencu. Veliki podstrek daljem radu je uspeh singla BEZ TEBE, koji je ujedno bio i najava za CD.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.