Ana Korać je na zahvate potrošila čak 23.000 €, a ovako je izgledala pre korekcija

Straleta je, kako mnogi komentarišu, promenila lični opis

Starleta Ana Korać imala je brojne estetske zahvate što se jasno vidi po njenim fotografijama od pre nekoliko godina na kojima Ana izgleda drugačije nego sada.

Ana je nekad u svom rodnom mestu, Ivanjici, brala maline, o čemu je i sama pričala tokom učešća u Zadruzi, a zatim se preselila u Beograd gde je promenila „lični opis“.

Koraćeva je poznata po brojnim zahvatima koji su joj značajno promenili izgled, a ona ni ne krije šta je sve radila na sebi, pa je čak postala i zaštitno lice turskih plastičnih hirurga.

Starleta je, kako je naveo u svojoj objavi turski hirurg, uradila mačije oči, fejslift, mini fejslift, usne, podizanje gornje usne, operacija nosa, i na kraju reviziju nosa.

Koraćeva je inače do sada operisala grudi, za koje je iskeširala 3.500 evra, nos je korigovala više puta, što ju je koštalo 7.000 evra, u usne je stavljala hijaluron – 250 evra, korekcija jagodica – 200 evra, mačije oči je platila 800 evra, a navodno je operisala i zadnjicu u Turskoj i za to platila 5.000 evra.

Ana je ukupno za korekcije na svom licu i telu navodno izdvojila čak 23.750 evra.

Kako je Koraćeva izgledala pre nekoliko godina pogledajte u galeriji u nastvaku:

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.