ANA I DAVID ULAZE U ZADRUGU!? „Zgaziću sve!“ Koraćeva NAJAVILA HAOS, a onda BRUTALNO OPLELA po Mijatovu!

Sve će se saznati u rijaliju!
Ana Korać i David Dragojević su sinoć gostovali u emisiji Narod pita. Oni su tom prilikom govorili o svom učešću u predhodnoj sezoni, ali i o trenutnom zajedničkom životu.

Ana je onda progovorila i o njihovom ulasku u Zadrugu.

– Ima ljudi koji će svašta da pričaju tamo, jedva čekam da ih neko zgazi, ako ih ja ne zgazim. Eto tako – rekla je Ana i na neki način potvrdila ulazak u Zadrugu.

– Ana neka ih zgazi, a ja ću da uvaljam – rekao je David.

– On je čovek bez mozga. Kakav crni biznismen, on nema ništa. Treba da se zahvali Velikom šefu što mu je dao priliku da zaradi honorar, on da zaradi honorar. On je maltretirao verenicu njegovu i skoro ga je ostavila. On je rekao da će platiti novine da pišu za nju da se bavila prostitucijom. Devojka inače radi u apoteci – rekla je Ana pa nastavila dalje.

– On je dečko lečeni narkoman. Kakav crni biznismen, on je čistačica u Londonu. Sve je to jedna laž i marketing, a i prezime Mijatov, nije njegovo prezime – rekla je Ana.

–  Njemu je životna želja da uđe u rijaliti. Ono što je on pričao o meni dok sam bila u rijalitiju bila je laž. On je jedan miš, pacov, plaši se svega, jak je samo na Instagramu – rekla je Ana i dodala da je on navikao na supstance kojih u Zadruzi nema.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.