Aleksandra Tasić – Biografija

Aleksandra Tasić Coka je svetskoj javnosti poznata kao jedna od najatraktivnijih manekenki, koja je na mnogim internacionalnim revijama prošetala kreacije slavnih modnih dizajnera.

Ipak, na našim prostorima je postala poznata široj javnosti tek nakon ulaska u sedmu sezonu ,,Parova”.

Ipak, čim je toliko postigla u svetu, u njenom slučaju postoji mnogo više nego što trenutno gledamo u ovoj sezoni ,,Parova”.

Biografija
Aleksandra Tasić je rođena 1999. godine u Beogradu, u kom je završila najpre osnovnu, a zatim i srednju Geološku i hidrometeorološku školu ,,Milutin Milanković”.

Nakon završetka srednje škole je upisala Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu.

Aleksandra Tasić je od malena težila za slavom, te sanjala da se jednog dana ostvari kao pevačica ili model. Njen prvi veliki uspeh je titula prve pratilje 2012. godine, koju je osvojila na kineskom izboru za Miss bikini, na ostrvu Hajnan. Tada je Aleksandra Tasić dobila nagradu u novčanoj vrednosti od 3000 dolara, kao i krunu u istoj novčanoj protiv – vrednosti.

Te godine, titulu Miss bikini je osvojila manekenka koja je dolazila iz Makedonije.

Nakon što je osvojila mesto prve pratilje na ovom takmičenju, Aleksandra Tasić se ozbiljnije posvetila svojoj karijeri, koju je onda dalje gradila u Nemačkoj, Italiji i Turskoj, gde je defilovala na brojnim modnim revijama, naročito u Istambulu, Rimu i Milanu, a odradila je i brojne foto – shooting – e za kataloge i editorijale za donji veš i kupaće kostime.

Trenutno je Aleksandra Tasić jedna od manekenki koja radi za modnu agenciju Fashionglam, čija je vlasnica još jedna od poznatih manekenki sa naših prostora, Iva Milivojević Jestratijević.

Ipak, kao što je već navedeno, od malena je Aleksandra Tasić sanjala o modelingu, ali i o karijeri pevačice, te je sada rada da se oproba i u muzičkim vodama, zbog čega je i odlučila da se promoviše u sedmoj sezoni reality show – a ,,Parovi”.

,,Parovi”

Pre samog ulaska u vilu, Aleksandra Tasić Coka je izjavila kako u vili ne želi da upoznaje nikog novog, niti upliva u emotivnu vezu sa bilo kojim takmičarem ,,Parova” jer van reality – ja ima dečka Marka, u kog je iskreno zaljubljena, te ne želi da išta ugrozi njihovu vezu. Aleksandra Tasić je uspešno odolela udvaranjima Ivana Marinkovića, ali je ipak Nikola Lakić, koji je čak 17 godina stariji od nje, uspeo da zavede prelepu manekenku, te su oni ubrzo postali i intimni ispred kamera, a veoma otvoreno su pričali i da će pred kamerama napraviti bebu.

Zbog svog postupka, Aleksandra Tasić Coka se javno izvinila svom dečku, uz obrazloženje da nikako nije planirala da se zaljubi u vili ,,Parova”.

Zbog izjave da žele da naprave bebu ispred kamera, Nikola Lakić i Aleksandra Tasić su dobili i lutku bebu o kojoj treba da brinu, te se ovaj par od svoje ”bebe” uopšte i ne odvaja. Ipak, vezu ovo dvoje golupčića uporno pokušava da poremeti Elvin Kadrić, koji je već izvesno vreme zaljubljen u prelepu manekenku.

Iako se svom dečku Marku javno izvinila, čini se da će se produkcijska kuća ,,Happy” potruditi da i izvesnog Marka dovede pred kamere, bilo kao takmičara ili samo kao gosta u emisiji.

Iako je u reality show ,,Parovi” ušla kako bi pokrenula svoju muzičku karijeru, Aleksandra Tasić je pokrenula drugu lavinu i trenutno se nalazi u izuzetno nezgodnom četvorouglu.

To je čak primetila i Aleksandrina najbolja prijateljica u reality – ju, Ilijana Vagić, koja je Aleksandri Tasić u više navrata napomenula da se kontroliše i ne pravi namerno scene, tako što u više navrata razmenjuje nežnosti sa Elvinom Kadrićem, dok već ima po jednog dečka i u reality – ju i van njega, te da ni ona sama ne zna kako da reaguje.

Kao da cela stvar u ljubavnom životu Aleksandre Tasić nije dovoljno komplikovala, njeni roditelji su se nje odrekli kada je otpočela vezu sa Nikolom, a ni njegovi roditelji nisu zadovoljni svojom potencijalnom snajkom.

Osim toga, Aleksandra Tasić je odlučila da otvori sve karte ispred Nikole, te mu je čak i priznala da je sa 16 godina imala šemu sa 30 godina starijim imućnijim muškarcem iz Dubaija

. Ovo se Nikoli ni malo nije svidelo, te, iako ona pokušava da mu dokaže da je sve to daleko iza nje, konflikti između njih dvoje su sve češći.

Sada samo ostaje da vidimo da li će do kraja reality show – a doći do raspleta ili, pak, još većeg zapleta.

Ime i prezime: Aleksandra Tasić

Nadimak: Coka

Datum rođenja: 1999. godina

Mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: manekenka, foto – model, reality učesnica

Facebook: https://www.facebook.com/coka.tasic

Instagram: https://www.instagram.com/coka_tasic/

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.