Aleksandar Živanović

Godina rođenja: 17. maj 1990.
Država: Srbija
Mesto: Kragujevac

Aleksandar Živanović je srpski pevač rođen 17. maja 1990. godine u Kragujevcu. Do svoje petnaeste godine je živeo u Topoli nakon čega se seli u Beograd gde je upisao srednju muzičku školu “Kornelije Stanković”. Tokom školovanja je postigao veoma dobre rezultate i još više unapredio svoj raskošni talenat za muziku.

Počeo je da peva sa pet godina i učestvovao je na mnogim festivalima. 2003. godine je na festu izveo pesmu “Čija si” Tošeta Proeskog i osvojio je prvu nagradu. 2014. godine je na dečjem festivalu “Deca pevaju hitove” nastupio sa pesmom “Da sam znao” za koju je sam napisao tekst, muziku i aranžman.

Pošto ima svoj muzički studio u Topoli, u slobodno vreme komponuje i peva. Rekreativno se bavi sportom, a najviše fudbalom. Prati tenis i kik boks. 2008. godine je bio jedan od učesnika takmičenja “Zvezde Granda” gde je od 10.000 prijavljenih kandidata uspeo da prođe u top 36. Ispao je u prvom krugu, ali 6 godina kasnije, 2014., se prijavio za “Pinkove zvezde” i došao do polufinala.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.