Ako ste se sami ovog vikenda MOŽE SVE DA SE PROMENI: Sutra širom otvorite oči jer PLANETE su vam namestile LJUBAV ŽIVOTA

Do kraja avgusta ostalo je nešto manje od nedelju i po dana. Ali, to ne znači da vas ne očekuju velike promene u narednih osam dana.

Sjajan je dan za ljubavne susrete, a posebno za mlade jer ovaj aspekt prati tranzit Meseca u Blizancima. Pojačana strastvenost i mentalno uzbuđenje koje se postiže razgovorom ili vrelim porukama. Ovaj tranzit će se osetiti i nekoliko dana pre, a zbog ostalih povoljnih aspekata, strasti će se rasplinuti kao nikad pre. I kada su druge obaveze u pitanju, nećete želeti da ih radite sami. Biće vam potreban partner u poslu, vožnji ili učenju. Idealan je dan za početak nove ljubavne veze i za susrete na kafi.

Retko kada da se dogode tako povoljni aspekti kao što će to biti u mesecu avgustu, pa se tako još jednom za nekoliko dana dešava još jedan povoljan aspekt u nizu. On ukazuje na nešto novo, na nove finansijske planove, nove početke kada su određeni poslovi u pitanju, usavršavanje i unapređenje određenih poslova ili mehanizacije, ali i kada su društveni odnosi u pitanju ovaj aspekt donosi pozitivne preokrete u ljubavnim vezama, originalnost, iznenađenja, nove ljubavi i nova poznastva ali i sjajne odnose sa prijateljima.

Ovaj tranzit će doneti poslovni napredak i promene na radnom mestu. Treba biti u skladu sa vremenom i neprestano ispitivati tržište i nuditi potrošačima ono što je aktuelno. Usavršavanje tehnike, saradnja sa novim ljudima, korišćenje novih materijala ili mehanizacije može olakšati vaše poslovanje. Kontakti sa novim ljudima koji mogu pozitivno uticati na vaš život. Moguć je zajedničko poslovanje sa prijateljima.

Promene koje su usledile doneće i nova pravila koja će nametnuti vaš šef ili novi zakon. Sve će biti drugačije, a, ruku na srce, lako se naviknuti na nešto što je dobro. Neke od vas očekuju razgovori sa šefom koji može najaviti promene i koji će sa vama razgovarati o novim poslovnim projektima i zadacima koji vas očekuju. Otvorenost i srdačnost u kontaktu sa drugim ljudima. Preduzimljivost i spremnost na rad.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.