Ako ovako zaželite želju, Mladi mjesec će Vam ju ispuniti!

Nije Vam potrebna nikakva magija kako bi Vam mladi Mjesec ispunio želje. Samo trebate znati,kada, gdje i kako trebate zaželjeti, kako bi planete i svemir Vama bili u pomoći. Postoje neke stvari koje ne smijete željeti kada je mladi Mjesec jer se sve može obrnuti i dogodit će se sve suprotno od onoga što ste zaželjeli. Te želje trebate zaželjeti kada je pun Mjesec, ili čekati dan kada su energije deset milijuna jače, ili druge ezoterične dane kada Vam energije mogu pomoći u ostvarivanju želja.
Koje želje ispunjava mladi Mjesec?
Svake želje koje se odnose na nove početke, primjerice, novi odnosi, nova ljubav, novo radno mjesto. Kada je mladi Mjesec, poželjno je zaželjeti od nečega maloga da postane puno, primjerice, ako imate malo novca, a potrebno Vam je više, onda Vašu želju morate izgovoriti na svijetlu mladog Mjeseca. Ovo je najbolje razdoblje za obavljanje svih magija za novac i obilje.

Koje vrste želja neće biti ispunjene za vrijeme mladog Mjeseca?
Ako želite izgubiti na težini ili promjeniti oblik tijela, to nemojte činiti kada je mladi Mjesec. Učinite to kada je mjesec pun jer će Vam opadajući mjesec pomoći. Ako budete zaželjeli kada je Mjesec mlad, upravo suprotno će Vam se dogoditi i dobiti ćete višak kilograma. Od negativnih energija, uroka i kletvi, mladi Mjesec Vas ne može osloboditi. S takvim zahtjevom sačekajte pun Mjesec i pomoću opadajućeg Mjeseca oslobodit ćete se od svih negativnih energija, i energija koje vas koče.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.