A TARU BAŠ I NE POZNAJEM TAKO DOBRO: Ana o ULASKU u Zadrugu! „Vidim da se Dalila i Dejan svađaju…“

Sa Dejanom ili bez njega?

Učesnica „Zadruge 3“, Tara Simov, po ulasku u rijaliti, ponosno je istakla da je velika prijateljica učesnice prve i druge sezone istoimenog rijalitija Ane Korać. Međutim, to isto se ne može reći i za Koraćevu koja se za Republiku.rs oglasila po pitanju Simove i otkrila pravu istinu o njihovom prijateljstvu, kao i zašto joj je poslala tortu.

Tara je u „Zadruzi“ konstantno potencirala svoju tužnu priču, kao i da ima loš odnos sa roditeljima, pa čak i to da joj je majka na samrti i da je ušla u rijaliti kako bi zaradila za njeno lečenje.

Koraćeva je sada ispričala da li zna neke detalje vezane za ovu tužnu situaciju, a odgovor je poprilično iznenađujući:

– Nisam toliko upućena u to, jer nismo se mi toliko dobro družile. Mislim, ja nju podržavam i bila sam uz nju tu kada je trebalo, ali ne poznajem ja nju toliko dobro – rekla je Ana za Republika.rs i pomalo začudila, s obzirom na to da je upravo ona poslala Tari tortu za rođendan u znak prijateljstva.

– Jeste, ja sam poslala tu tortu. Torta je stigla u Zadrugu, jer sam htela da zna da sam njena podrška i nisam želela da se ona tamo oseća usamljeno – rekla je Koraćeva.

Mnoge zanima i da li će Ana postati učesnica „Zadruge 3“, odnosno o tome se uveliko spekuliše, pa je u medijima osvanula i informacija da je bila na „remontu“, a ona na to odgovara:

– Pola-pola, ne znam još ništa. Naravno i David bi bio tu sa mnom, bez njega se ne može – rekla je Ana kroz smeh, a potom prokomentarisala učešće Davidovog brata Dejana i Dalile Dragojević:

– Vidim da su dobro i da su rečiti, svađalice su, ali oni su takvi, ne možeš nikoga promeniti. Oni su takvi i privatno – rekla je Ana iskreno i dodala da je sve to dobro za šou.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.