„A ko me je onda ložio kad ti se Vranješ use*avao u život?“ Lukas BRUTALNO odgovorio Karleuši, poludeće!

Neće više da ćuti…

Aci Lukasu je očigledno prekipelo i ne želi više da ćuti o stvarima, tj. ljudima koji su mu se tokom godina zamerili. Neke, poput Jelene Karleuše je do nekog vremena čak smatrao i prijateljem, ali se i to sada promenilo.

Obraćajući se Svetlani Ceci Ražnatović, Karleuša je isprozivala i Acu Lukasa (detaljnije na linku OVDE), a on je sada odlučio brutalno da joj odgovori:

– Dobro, Karleuša, dokle više? Oduzimaš mi dragoceno vreme, ali sada si stvarno preterala sve mere i granice! Zamlio bih te da mi više ne glumiš prijatelja, jer mi prijatelj nisi! A ni ja tebi! Prijatelji se ne ponašaju prema prijateljima tako perfidno kao ti! Kakao to misliš da Ceca više ne nagovara mene, tj. da me ne loži i lajkuje moje tektstove, kako bi ja u njenu korist vređao sve živo! (Inače ko vređa sve živo svi mogu da vide u ovoj maloj galeriji slika na ovoj objavi) Dakle ti hoćeš da kažeš da mene Ceca loži, a onda se ja napalim, pa onda vređam sve živo! Tako reci Karleuša, ti hoćeš da kažeš da sam ja debil koga neko može da koristi i drži ga kao svoje oružje? A ko me je onda ložio da se svađam i pljujem onog Vranješa kada se tebi useravao u život, a cela nacija na čelu sa 95 posto kolega, se sa tobom sprdala! Ne veruješ? Hoćeš da ti pošaljem samo od ljudi koje znam, koji su mi slali tvoj famozni selfi, za koji i dalje tvrdim da je montaža. Da se razumemo! – napisao je Lukas i dodao:

– Znači ti tvoje prijatelje smatraš za debile! Onda me niko nije nagovarao, doduše ti si malo cvilela kod moje bivše supruge, koja ti je inače super frendica, dok smo još bili ona i ja u kako tako dobrim odnosima, da me zove i moli da ti pomognem! I ja sam to uradio! A ti si mi zahvalila tako što si srala po svima nama i našem dragom prijatelju kod koga smo bili na rođendanu! A onda kada ti se odgovori, onda se ljutiš! Uvrede daješ, ali ne primaš. Podsećaš me na tvoju novopečenu drugaricu Brenu, koja godinama radi sa ljudima oko nje šta hoće, a smatra se da je Lepa Brena ikona, te ikone se ne smeju dirati, a ti trpi sve dok se ne ugušiš u govnima koje gospođa ikona sipa po tvojoj glavi! Jesi i za to rekla da vređam sve živo! E pa u galeriji slika postoji jedna grupa izuzetno karakternih „ljudi“ koji su do skoro bili najcrnji neprijatelji, vređani, na najgori način, uglavnom ti njih! I gle čuda, tu istu Fakicu, je l tako beše, Karleuša brani od Lukasa! A Lukas nema pravo da se brani od gospođe, te iste od koje si se ti onomad osetila ugroženom, pa si sasula na nju salvu uvreda!
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.