A IZBACIVANJE – ODLAŽE SE: Dragana Mitar UŠLA u Zadrugu! Čulo se „Nemoj da JEDEŠ!“

Povratak…

Produkcija rijalitija „Zadruga 3“ odlučila je da i treću sedmicu zaredom da pomeri izbacivanje za nedelju, a ove subote organizovali su vanredno ubacivanje.

Da li će nedelja veče postati i redovan termin za izbacivanje ostaje nam da vidimo, a sigurno je da će imanje u Šimanovcima biti bogatije za još jednu učesnicu – modelsicu Draganu Mitar, koja je bila i u drugoj sezoni „Zadruge“.

Novinari su u studiju kod Dušice Jakovljević istakli Draganin izgled i figuru, koju je uspela da vrati na nivo od pre „Zadruge 2“, gde se ugojila, što nikada nije ni krila.

– Nemoj da jedeš Dragana u „Zadruzi“ – u šali su poručili Mitrovoj u emisiji neposredno pre ulaska na imanje.

Draganu su upitali ko će joj se najviše obradovati, a ko neće kada je bude ugledao na vratima Bele kuće.

– Marko Đedović, Mića, Bane i Bora, Mina. Neke zadrugare ne znam, tu je i Maja. Ne znam ko neće, nisam imala konflikte sa nekima, to će morati da prenoći – rekla je Dragana, pa ispričala ko je nervira od takmičara:

– Stefan i Iva, Iva me dosta podseća na Natašu Moskvu. Što se tiče zadrugara u kući, Jelena Pešić, Ivana Šopić i Nataša Radan, ne znam da li ću se sa njima uklopiti. Možda su drugačiji preko TV-a. Možda nećemo imati neko preveliko druženje, fokusiraću se na druženje sa ljudima koje znam.

– Kada sam gledala na početku, nisam mogla da pohvatam ko je sa kim. U „Zadruzi 2“ nije bilo toliko parova. Stefan i Iva su mi skladni, Tomović mi nije definisan, i ove devojke, osam, devet, koliko ih ima. Ali, ko zna šta će tu da bude. Tek smo u novembru – prokomentarisala je ljubavne parove Mitrova, a zatim iznela svoje mišljenje o Banetu i Ermini:

– Baneta znam i „Zadruge 2“, nije mi pričao ništa, rekao da ima neku devojku. Znajući ga iz druge sezone, čudna mi je priča. Bane mi je drugačiji u ovoj vezi, nego u prošloj. Podeljena su mišljenja, ali iskoristiću priliku da sednemo i da popričamo. Nisam takvu devojku zamislila pored njega – ispričala je Dragana, a potom ušla u „Zadrugu 3“.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.