8 velikih modnih grešaka

Da biste izbegli greške koje mogu da vas koštaju puno po pitanju dobrog izgleda, pažljivo proučite sledeću listu!

1. Pogrešne boje

Drečavo-zelena ili ružičasta boja koje viđate na modnim revijama, sjajno izgledaju kada ih nosi Linda Evanđelista, ali možda će vama stajati očajno. Eksperimentišite sa bojama, ali se u principu držite palete koja najbolje izgleda na vama, bez obzira šta je sada moderno. Ne bacajte novac na odeću zbog koje ćete izgledati bledo, starije, isprano…

2. Suviše mali brojevi

Ukoliko vam nešto nije taman, nemojte ga ni nositi. Ulazak u neku manju veličinu će možda goditi vašem egu, ali drugima ćete izgledati smešno. Ako ne možete ni da sednete u nekoj super-tesnoj suknji, onda se nećete osećati dobro. Nije li poenta odeće baš u tome da se osećate prijatno i lepše? Ne stavljajte sebe na ovakve muke, nađite odeću koja vam je taman ili je sami prepravite da bude takva.

3. Neprikladna šminka

Svetlo za dan, nešto jače za veče, transparentno za sportske i slične aktivnosti. Vaša odeća se menja u toku dana i prilagođava se onome što trenutno radite; nema razloga da sa šminkom bude drugačije. A ukoliko još uvek svakog dana iscrtavate „Cleopatra“ oči, okrenite stranice modnih magazina i pogledajte šta se to dešava u ovom veku.

4. Iznošene cipele

Izgledate sjajno… ali samo od članaka naviše. Nađite dobrog obućara i svojim cipelama posvetite potrebnu pažnju. Redovno ih čistite. Što je najvažnije, investirajte u dobar par cipela, ako ćete ih već nositi svakoga dana. Nemojte kupiti najjeftinije u radnji i posle se pitati zašto ne traju dugo.

5. Slomljeni nokti, oljušten lak

Neka vam nokti uvek budu čisti i dobro oblikovani. Što se laka tiče, ili sredite greške ili ga uklonite u potpunosti. Ako se često nalazite u poslovnom okruženju, držite se konzervativnijih boja i sačuvajte sve one svetlucave/neonske/funky boje lakova za vikende ili odmore. Izrazito dugi nokti nikako nisu za posao.

6. Kolutovi znoja

Kao prvo, kupite dezedorans koji funkcioniše na vašem telu. Možda ćete morati da isprobate par njih dok ne nađete najbolji ili ćete ih menjati onako kako se vaša „hemija“ menja, npr. kada dobijete bebu, kada počnete da uzimate nove lekove, kada uđete u menopauzu itd.

7. Vidljive linije brushaltera

Nađite brushalter koji vam dobro stoji. Ukoliko uvek napravite pogrešan izbor i završite u nečemu što je „suviše široko pozadi“ ili „ne drži ništa spreda“, onda potražite pomoć od prodavačica u radnjama koje prodaju rublje.

8. Boja kose

Nova boja kose može da donese fantastičnu promenu u vašem životu, ali isto tako i „fantastičnu promenu“ u vašem novčaniku. Ako nemate dovoljno para da redovno održavate boju kose, razmislite da jednostavno izvučete pramenove. Potrudite se da se vaša boja kose uklapa sa vašim tenom.

Odvojite par minuta i razmislite o svim ovim „detaljima“ koji nam često izgledaju nebitni i neprimetni. Ali zašto uništavati sebe tim nesavršenim „sitnicama“ kada je super izled samo par koraka dalje?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Pravila ponašanja koja čine pravu damu!

Pročitaj →

koristi od krize srednjih godina kod žena

Pročitaj →

Zdravlje Emocionalno važno je kao i fizičko

Pročitaj →

Ove pantalone su apsolutni hit

Pročitaj →

Roditelji postoji zlatno vreme za seks ono je idealno u ovo doba

Pročitaj →

Ovo je Pravilan način za uklanjanje maskare

Pročitaj →

MORATE IH IMATI Udobni jesenji komadi koji su uvek u trendu!

Pročitaj →

Biljkama protiv gripa i virusnih prehlada

Pročitaj →

Ovo su stvari koje sigurno ne želite u svom domu

Pročitaj →

Ovo su Grickalice koje snižavaju holesterol i šećer u krvi

Pročitaj →

Musaka Sočna s mljevenim mesom

Pročitaj →

Sultan je pao! NA KORAK DO POLJUPCA

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.