8 DANA BEZ VODE I HRANE: Bora Drljača OVAKO IZGLEDA posle operacije! A tek ko mu je došao u POSETU

Izborio se!

Bora Drljača oporavlja se posle operacije, a on se posle svega oseća dobro, kako je sam potvrdio, pa onda i zapevao.

– Danas sam poranio. Danas sam prvi dan počeo da jedem, deveti dan. 8 dana ni kapi vode ni jela. ali sam zato primio 50 flaša „ovih vitamina -započeo je Drljača svoju priču.

– Svake dve, tri godine idem na skener. Tako sam uradio i ovog puta. Došao kod mog prijatelja doktora. Pitao sam ga jel slobodan skener, on kaže jeste. I u izveštaju su mi našli da imam nešto na debelom crevu – rekao je Bora.

– Hiljadu poruka mi je stiglo, ali ja isključim telefon. A kad ne isključim, ja ugasim ton pa pregledam ko je. Mnogi kad me zovu kažu da li je moguće da si ti toliko popularan pa kaže ovoliko pišu o tebi – kaže Bora i dodaje:

– Najviše me Cana obilazi. Milijana Plavšić Cana. Bila mi je Lepa Lukić, rodbina, prijatelji – objasnio je pevač da stalno ima posete u bolnici.

Bora je bolničke dane pokušao i da iskoristi kako bi sina oženio, međutim, on nije bio zainteresovan za medicinkse sestre.

– Ja kažem „Bane biraj bre ove medicinske sestre, em su lepe, em su dobre. ali, on nije na mene – rekao je Bora u emisiji „Ekskluziv“.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.