6 stvari koje mogu da poprave vezu koja je u krizi

Ako je ljubav i dalje tu, ali je vaš odnos narušen, ne odustajte odmah ― možda ima leka

Užasan je osećaj kada među vama još uvek postoje osećanja, ali vam se čini da vaš odnos nezaustavljivo ide u propast, koliko god da se trudite. Iako vam deluje da nema načina da se stvari poprave, ne odustajte – pokušajte da uz pomoć ovih nekoliko saveta ponovo imate srećnu vezu. Ali, imajte na umu da je potreban trud i da neće biti lako…

Slušajte šta partner govori

Jako je važno da partner bude svestan da zaista slušate šta govori, čak i kada se svađate. Vikanje, prekidanje partnera dok govori, vređanje, neće nikuda da vas odvedu, zato se uzdržite od toga.

Dakle, pažljivo slušajte jer je to jedna od ključnih stvari za dobru komunikaciju među vama.

Pokažite saosećanje i brigu jedno za drugo

Ako među vama postoje osećanja, to znači da ima i saosećanja i brige, samo ste možda negde usput zaboravili da pokažete te jako bitne emocije.

Trudite se da budete podrška jedno drugom, da tešite jedno drugo rečima i delima, budite uviđavni i osećajni… To će jako dobro uticati na vaš odnos!

Setite se lepih vremena

Ima šanse da ponovo uživate kao nekad, ali za početak, setite se kako vam je nekada bilo lepo. Razgovarajte o uspomenama, smejte se nekim prošlim trenucima, i videćete koliko će to umanjiti tenziju u vašem odnosu.

Smirujte konflikt

Sasvim je normalno da se ponekad svađate, to se dešava čak i u najsrećnijim i najstabilnijim vezama. Ali, kada dođete do „ivice“, odnosno deluje vam da bi neko od vas mogao izgovori reči koje će veoma povrediti partnera, gledajte da smirujete konflikt. Nije loše čak ni da kažete partneru da ste veoma uznemireni i da ćete razgovor nastaviti kada se malo „ohladite“.

Ne iznosite probleme iz prošlosti

Mnogi to rade, a zaista ne doprinosi vezi – kada se svađate i raspravljate oko nečega, nemojte u to da petljate i sve vaše svađe iz prošlosti. To se obično dešava kada jedno od partnera ima osećaj da „gubi“ u raspravi, pa onda poteže ovakve argumente, iz prošlosti.

Važno je da imate dobru komunikaciju, da raspravite sve što vas muči, ali samo o sadašnjim problemima.

Preuzmite odgovornost za svoje postupke

Nemojte da svaljujete krivicu za sve na partnera. Potrudite se da shvatite da ćete oboje biti pobednici time što ćete prihvatiti da ste oboje odgovorni za probleme u vezi. A, to je već dobra podloga za poboljšanje odnosa…

Imajte na umu da za sve ovo treba vremena i da veza ne može da se popravi preko noći. Ali ako se i dalje volite, vredi uložiti trud i napor da biste ponovo bili srećni!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.