6 Ponašanja po kojima se otmene žene razlikuju od drugih

To je ono što žene žele, i što muškarci žele pronaći u svojim partnerkama. Otmena žena je otelovljenje staloženosti, elegancije, milosti i samopouzdanja.

One se ne označavaju kao ”otmene”

Otmene žene ne idu naokolo govoreći ljudima da su elegantne – dopuštaju da njihova dela goovre sama. One će dozvoliti ljudima da sami dođu do zaključka i neće mariti za one koji nemaju ništa lepo za reći.

Čuvaju svoju privatnost

Bilo da je reč o njihovom seksualnom životu ili pitanjima odnosa, ne govore ljudima o svojim ličnim poslovima. One znaju vrednost privatnosti.

One se ne šepure svojom lepotom i telom

Otmene žene puštaju da njihova lepota sjaji iznutra. One su više zabrinute zbog svog karaktera i njihovih namera, a ne da se pridržavaju trendova u modi.

Ne tračaju druge žene

One razumeju moć kada se žene ujedine da se suprotstave nekom uzroku ili da si podržavaju međusobno uverenja. One nemaju vremena niti su na valnoj dužini sa ženama sa lošim jezikom.

Ne trebaju praviti scene kako bi privukle pažnju

One su daleko od traženja pažnje – ne moraju plesati provokativno , piti neprekidno ili se ponašati kako bi ih neko primetio. Mogu se dobro zabaviti same ili sa svojim prijateljima.

Uvažavaju one koji to zaslužuju

Otmene žene znaju važnost koplimenata i gestove. One nisu stidljive po pitanju govorenja drugima koliko ih cene. S druge strane, takođe znaju prihvatiti promene.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.