5 navika žena koje UŽIVAJU u seksu, a neprimetne su

Sposobnost žene da uživa u seksu zavisi od stavova koje ne možete da vidite. Ovo je najčešćih pet (nevidljivih) navika žena koje vole seks.

1. Prihvataju svoja tela
Žene koje vole seks ne stide se svojih tela iako im linija, baš kao i većini nas, nije savršena. Ne insistiraju da se gase svetla, niti se skrivaju pod pokrivačem. Osećaj sopstvene privlačnosti nema veze s tim kolike su vam grudi i jesu li vam bokovi uski ili široki, ali ima veze s tim šta osećate prema svojim grudima i bokovima.

2. Jasno kažu šta žele
Sebičnost nije vrlina. Međutim, žene koje znaju da budu sebične u krevetu imaju daleko bolja seksualna iskustva. Žene koje vole seks razumeju svoje želje i znaju kako da ih zadovolje. One traže ono što žele. Žene koje vole seks kažu svojim partnerima šta žele – bez obzira koliko su dugo već s njima.

3. Znaju da kažu „ne“
Nijedna zdrava osoba ne želi da vodi ljubav 20 puta na dan. Koliko god uživali u seksu, ima dana i trenutaka kad nam nije do toga. Žene koje vole seks nisu spremne na kompromise kad je reč o užitku vođenja ljubavi. Stoga će odlučno reći „ne“, kad to žele.

4. Strastvene su u svemu
Žene koje uživaju u seksu uživaju u životu. Svaku lepu priliku koriste za uzbudljivo vođenje ljubavi, kupovinu nove haljine, dobru večeru, uspešno obavljen posao, novu pesmu…

5. Nisu krute
Seks nije samo za subotu uveče. Može biti ok i u četvrtak ujutru. „Misionarski položaj“ možda će biti zadovoljavajući neko vreme, ali i drugi položaji mogu da budu i te kako zanimljivi. Žene koje vole seks čuvaju se zapadanja u rutinu. Spremne su na eksperimentisanje, isprobavanje novih položaja, mesta i reči.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.