5 horoskopskih znakova koji zapostavljaju prijatelje zbog nove veze

Jednom kada uđu novu vezu, neke prijatelje sve rjeđe viđaš. Zvuči poznato?

 

Sigurno si primijetila da postoje neke osobe koje su sklonije opsesiji u ljubavi, toliko jako da u samim počecima veze znaju itekako opasno ignorirati svoje prijatelje. No, bez brige. Vrate se natrag nakon što prvotna čarolija počne blijediti
Evo koji znakovi su krivci za zapostavljanje prijatelja u počecima svoje nove ljubavne veze:
BIK

Kad im se daje ultimatum, Bik će prekinuti prijateljstvo kako bi sačuvao/la svoju vezu, čak i ako je otrovna. Ne uzimaj to osobno, oni se jednostavno radije radije posvete nekome za koga su (trenutno) emocionalno uključeni dok se ne probude iz bajkovitog sna i ne bave se oštrom stvarnošću.

Bik radije stavlja svoju sigurnost na prvo mjesto. Njihov potencijalni materijalni dobitak (i spokojstvo) za njih je ponekad važniji od prijateljstva. Biku je teško zaboraviti ili pustiti stvari da prođu, ali kad se povrijede, na kraju odlaze i ‘brišu’ tu osobu iz života. Kroz sve to i dalje će biti jako u kontaktu s obitelji, ali izbjegavaju prijatelje dok na neki način ne evoluiraju.

RAK

Rakovi žele biti voljeni i što je najvažnije – žele voljeti. Stalno su u potrazi za sjajnim domom, kako bi stvorili sjajnu obitelj i s partnerom dijelili svoje nade i snove. Rak koji nije sazrio ili se razvio, zanemarit će te i usredotočiti se na svog romantičnog partnera.

Oni će za ovu osobu kuhati, čistiti i ići u raj ili pakao. Kad čarolija nestane – vratit će se u tvoj život kao da se nikad ništa nije dogodilo.

LAV

Lav je na lošem glasu jer na prvo mjesto gotovo uvijek stavlja svog ljubavnog partnera. Uostalom, ponose se svime što rade, a romantični odnosi nisu iznimka.

Zaljubljeni Lav stavit će svoju ekipu na ‘pauzu’ (nakratko) dok se svi ne naviknu na njihovu novu ljubav, a zatim ćeš ih cijelo vrijeme vidjeti zajedno dok se drama ne rasplamsa i Lav ne nastavi dalje…u društvu svojih prijatelja.

Djevica predstavlja ljepotu i dostojanstvo, ali kad je zaljubljena, lako može postati poput sluge. Djevica će učiniti gotovo sve kako bi udovoljila svom romantičnom partneru kroz pažnju i činjenje praktičnih stvari koje pomažu u jačanju njihove ljubavi.

Žena Djevica može se pomiriti s puno stvari i pokušat će ih riješiti najbolje što može. Međutim, može biti jako tvrdoglava i neće slušati savjete svojih najbližih prijatelja jer smatra da ona najbolje zna kako se nositi sa svojom situacijom. Trudit će se i pokušavati i pokušavati sve dok ne vidi rezultate. Ako se stvari ne riješe, ona će ili brzo otići ili će proći godine dok ne shvati svoju pogrešku. Kod nje je sve moguće.

VAGA

Vage su nestašne kada uđu u novu vezu, ali kada su ludo zaljubljene, postaju izuzetno posvećene i nestat će iz tvog života.

Zasad se možeš pozdraviti sa svojom prijateljicom Vagom, koja će ostati kod kuće i radije zalijevati cvijeće sa svojiim odabranikom. Ona partijanerica koju si donedavno poznavala, sada gleda Netflix subotom navečer. Vaga će se posvetiti 100 posto kada je zaljubljena, čak će se i prilagoditi kako bi promijenila ono što njihov partner smatra idealnim. Nakon završetka tog perioda medenog mjeseca, može se ponovno pojaviti ili pak nestati još sljedećih šest mjeseci…ili šest godina. Ali vratit će se i ona, bez brige.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.