5 emotivno nestabilnih znakova

Kada su promene raspoloženja suviše izražene, uglavnom takve ljude okarakterišemo kao emotivno nestabilne. Ovih pet horoskopskih znakova uvrstavaju se u najemotivnije i ta činjenica prilično otežava njihovu svakodnevicu.

RAK
Rakovi su izuzetno osetljivi i često se uvrede i na najmanju sitnicu. Ujutru mogu biti dobre volje i puni energije, a već do ručka nervozni i skloni provokaciji. Iako njihovo ponašanje može biti odbojno, to ne rade namerno. Jednostavno ne shvataju stvari na isti način. Odlični su prijatelji i jako brižni, potrebno je provesti neko vreme sa njima i upoznati ih, kako bi nam pružili svu ljubav i kako bismo upoznali njihove emocije u pravom smislu.

VAGA

Baš kao što im i samo ime kaže, Vagama je izrazito važan životni balans, ali njega nije baš tako lako postići. Vage ponekad namerno uzrokuju neravnoteže u svom životu, ne znajući ni same zašto. Vrlo su sklone različitim ispadima.

ŠKORPIJA

Ako Škorpije ne iskontrolišu svoje emocije, mogu biti jako neugodne. Njihovi osećaji mogu se manifestovati u vidu besa, osvete ili većih ispada. Međutim, kada jednom udare o dno, sklone su da se vrlo brzo se oporave i ponovno postanu emocionalno stabilne.

STRELAC

Iako Strelci nisu emocionalno nestabilni na tipičan način, njihovo raspoloženje može biti jako promenjivo. Na primer, jednom će na iznenađenje reagovati sa oduševljenjem i žarom, a već sledeći put će ih isto to razljutiti ili će biti nezainteresovani, prenosi Index.hr.

RIBE

Ovaj horoskopski znak ima duboku intuiciju i veoma razvijenu empatiju. Dobra stvar je što većina Riba zna kako da kontroliše svoje emocije i pretočiti ih u nešto korisno, pa se jako puno njih bavi nekim vidom umetnosti. Međutim, ako se nemaju nikakav ventil, s njima može biti jako teško.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.