30 letnjih šešira kao stvorenih za šetnje po plaži

Znate već sigurno da je krema za sunčanje obavezna tokom leta.

Uz nju idu i naočare velikog okvira koje će zaštititi vaše lice i oči od prekomernog UV zračenja. Međutim, tom dvojcu nešto fali. Jedan mali dodatak koji će vam šetnje po plaži i tokom najtoplijeg dela dana učiniti prijatnim. U pitanju je šešir, a ovo leto nam je donelo pregršt fantastičnih modela.

Od minimalističkih, do vrlo ženstvenih i glamuroznih varijanti, svaki od njih je na svojstven način magičan i savršeno ističe vašu pojavu. Savršeni iz brojnih uglova, šeširi su neizostavni kada želite da postignete „wow“ efekat. Dizajnerska rešenja pretvaraju jedan tako jednostavan aksesoar u istinsko remek delo.

Možda sebe nikad nista zamišljali u ulozi dame sa šeširom, ali kada ih jednom isprobate, raznobojni modeli će postati vaš nerazdvojni pratilac. Oni vas mogu inspirisati da odaberete određenu vrstu nakita za izlazak, kao i da uz njih kombinujete obuću i žensku torbu. Savršeni su kada želite malu dozu privatnosti dok se sunčate na plaži.

Budite ovog leta primećeni sa stilskim šeširom na svakom koraku.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.