3 znaka Zodijaka na koja će najviše utjecati sezona Vage

23. rujna/septembra 2019. započinje sezona Vage. Svakom znaku donijeti će puno ležernosti, ali najviše će utjecati na tri znaka. Ovo je najdivnije je vrijeme, stoga uživajte u svim darovima koje nam nudi.

1. Vaga

Budući da sezona Vage počinje istog dana kao i jesenski ekvinocij, ne čudi što će ovaj znak to iznimno osjetiti. Dobra vijest je da će većina vibracija biti pozitivna.Bit ćete raspoloženi za druženje, privlačiti ćete mnoge ljude i bit ćete sretni zbog pažnje koju dobivate. Iskoristite ovu kozmičku ljubav.

Veliki dio mentalne magle će se raščistiti i bit ćete spremni odlučno djelovati. Kao što svaka Vaga zna, rijetkost je biti u mogućnosti jasno djelovati. Uživajte u tome!

2. Strijelac

Ovo doba godine za vas je vrlo posebno vrijeme. Jupiter i Neptun urotili su se da vam omoguće čarobni, mistični, kozmički povratak kući. Slavite! Pristiže vam buka društvenih aktivnosti.

Povezujete se s prijateljima i drugim ljudima koji vam mogu pomoći u očitovanju vaših snova. Jesenski ekvinocij i sezona Vage najdivnije je vrijeme. Uživajte u svim darovima koje može ponuditi.

3. Škorpion

Sezona Vage potaknut će vas da razmislite je li došlo možda vrijeme da napravite neke promjene. Razmislite o stvarima, ljudima i rutinama – i razmislite koji od njih vas vuku prema dolje.

Ovo je vrijeme kada se natjecateljska energija i ego pomalo raspadaju. Situacije koje više ne rade za vaše najviše dobro sada možete ostaviti iza vas. Završeci prirodnih ciklusa mogu biti dio velike slike u ovo doba godine.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.