3 znaka za kojima će Strelac da žali nakon raskida

Strelčevi su osobe koje iznad svega cene slobodu.

Čak i ako su vrlo posvećeni osobi sa kojom su u vezi, njima je potreban slobodan prostor. U tipičnom modu vatrenih znakova, oni su avanturistički nastrojeni, spontani i uvek u potrazi za novim uzbuđenjem. Kod Strelčeva se u životu sve svodi na kretanje ka napred. Zbog ovog Strelac važi za osobu koja ne pomišlja obično o pomirnju sa bivšim. Međutim tri su znaka koja će zauvek imati deo Strelčevog srca. O kojim se to znacima radi saznajte u redovima koji slede.

OVAN

Ovan i Strelac čine vrlo snažan vatreni par. Hrabri i strastveni oni punim plućima udišu život oko sebe. Oba znaka su sklona ka tome da sanjaju velike snove i da se ne plaše potencijalnih prepreka. Uvek idu ka napred, dok ne ostvare svoje ciljeve. Kada čine tim, ova dva znaka mogu mnogo da postignu. Međutim isto tako reč je o dva vrlo tvrdoglava znaka. Njihove svađe mogu postati jako velike baš kao i strast koja ih pokreće, jer ni jedna strana neće želeti da se povuče. Koliko god bolan raskid bio, Strelac će znati da je tako verovatno najbolje ali da će mu uvek nedostajati pozitivna energija jednog Ovna.

LAV

Lav je još jedan vatreni znak koji će zadavati muke Strelcu ako veza ne pođe u željenom pravcu. Kada se ova dva energetska znaka spoje, ne očekujte dosadu i prazne priče. Lav kao vrlo kreativna osoba koja voli da smišlja različite izazove biće inspiracija avanturističkom Strelcu. Može se reći da ova dva znaka čine savršene – partnere u zločinu. Oni će uvek jedno drugom biti oslonac i najveća podrška kako na emocionalnom tako i na profesionalnom planu. Međutim oba znaka su podjednako svojeglava i zahtevna. Strelac će se osetiti opterećenim Lavovom stalnom potrebom za pažnjom. Kada dođe do raskida biće mu vrlo teško da prihvati odsustvo nekog koga je smatrao sebi ravnim.

VAGA

Teško je zamisliti da bi jedna Vaga koja voli da je sve u savršenoj ravnoteži, mogla da toleriše jednog nezavisnog istraživača kakav je Strelac. Pa opet ispada da se ova dva znaka poprilično dobro slažu, uprkos svojim razlikama. Vage su optimistične, duhovite i pune entuzijazma, a upravo takav neko je potreban Strelcu kog većinom ljudi smatraju previše zagrejanim za stravi koje imaju malo izgleda da se dogode. Ako dođe do raskida Strelcu će uvek nedostajati neko ko će ga razumeti koliko god nerazuman bio.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. APRIL 2021

Pročitaj →

Kajem se jer nisam srećna“

Pročitaj →

Nisam srećna, nisam srećna, ja sam žena sa rakom.

Pročitaj →

Hipoglikemija, realan strah svakog dijabetičara

Pročitaj →

Obojite ovo proleće plavetnilom safira

Pročitaj →

5 RAZLOGA ZAŠTO DANAŠNJA DECA NE POŠTUJU RODITELJE

Pročitaj →

Savršena maskara ne tera suze na oči

Pročitaj →

ZARA ima savršenu suknju za proljeće, sviđa li se i vama?

Pročitaj →

Majka dečaka dijabetičara o događaju koji je potresao Srbiju: Da li je moguće da život deteta košta 17 dinara?

Pročitaj →

Biljke koje čuvaju zdravlje žena

Pročitaj →

MODERNA ARDMORE KUĆA U ČIKAGU SA VRLO NEOBIČNIM TLOCRTOM

Pročitaj →

KALORIČNI DORUČAK S KOJIM SE MRŠAVI

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.