3 Razloga zašto žene varaju

Dugo je vladao psihološki stereotip kako žene varaju zbog ljubavi a muškarci zbog seksa. Naravno, daleko je od svake istine da žene ne uživaju u seksu i da to ne može biti razlog zbog kojih će se one odlučiti na korak izvan braka ili veze. Evo koji su najčešći razlozi zbog kojih će žena poći u krevet s drugim muškarcem iako ima partnera.

1. SEKSA NEMA DOVOLJNO

Nijedna žena ne želi da mužu ili momku bude cimer, dadilja ili čistačica. Ako partner često nije kod kuće, mnogo putuje ili je stalno na poslu, frustracija će uzeti svoj danak. Moguće je da je u pitanju i emocionalno nezadovoljstvo, naravno. Ali ono nikada ne dolazi i bez drugog osećaja uskraćenosti koju izaziva neutažena želja za dodirom, zagrljajem, poljupcem, intimnim odnosom, orgazmom.

U ovakvom slučaju, žena će se vrlo često odlučiti na razgovor sa partnerom, mada mu možda neće reći otvoreno šta joj nedostaje. Pre će upotrebiti izraze tipa „nikad nisi kod kuće“, „često sam sama“ i tome slično.

2. SEKSA IMA ALI JE HLADAN I SEBIČAN

Nije tajna da se posle nekog vremena, seks u dužoj vezi pretvori u rutinu. Ako partneri to dozvole, vremenom je teško i skoro nemoguće ponovo probuditi nekadašnje varnice. Ipak, tada redovnost seksualnih odnosa uljuljka partnera u osećaj da je ipak sve „normalno“ i zato upoznavanje izuzetno privlačnog muškarca koji znalački flertuje može ženu dovede do preljube.

Pre toga, verovatno će postupcima staviti do znanja partneru šta joj nedostaje. Biće mazna, flertovaće sa partnerom, ali neće biti zadovoljna ako seks ostane isti.

3. SEKS JE ODLIČAN, ALI ŽENA PATI ZBOD DRUGIH STVARI

Mnogi muškarci se najviše pouzdaju u svoju muškost. Oni s vremenom dobro upoznaju telo svoje partnerke, znaju sve njene „tajne okidače“ i zato svaki intimni odnos završava obostranim orgazmom i zaista zadovoljavajućim seksom. Međutim, to nijednoj ženi nije dovoljno da bi se osećala voljena, željena a, pre svega, sigurna. Neretko se ovakvi partneri hvale svojim prethodnim uspesima kod žena, ne pokazuju dovoljno poštovanja prema partnerki na drugim planovima, čak je ponekad i omalovažavaju pred drugima.

Tada se žena oseća nesigurno i željna pažnje i poštovanja. Muškarac koji joj to pruži postaje poželjniji od partnera s kojim je seks sjajan.

Ovakva preljuba obično dolazi bez najave, jer se žena nerado poverava dominantnom partneru koji se pred njom šepuri. Pre će se prijatelji odlučiti da prigovore muškarcu, rečima „nemoj da je potcenjuješ“ i „nemoj da je omalovažavaš u društvu“. To su signali na koje muž ili momak moraju da obrate pažnju ako žele da očuvaju vezu ili brak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. JANUAR 2021

Pročitaj →

Kad žena odluči otići, ništa je neće natjerati da se predomisli

Pročitaj →

I ona želi ljubav kao i sve žene – 5 stvari koje bi svaka prevarena žena trebala znati o ljubavnicama

Pročitaj →

Imate problema sa plućima? Ovaj lek pomaže

Pročitaj →

U znaku toplih zimskih kaputa

Pročitaj →

Pravila o vaspitanju koja treba da ukrademo od Japanaca

Pročitaj →

Kako da imate dugu i negovanu kosu

Pročitaj →

Savršen autfit uz senzulane preppy mini suknje

Pročitaj →

Macina trava za lecenje steriliteta

Pročitaj →

Boje koje se savršeno slažu sa crvenom bojom u enterijeru

Pročitaj →

Krem juha od brokule u 30 minuta

Pročitaj →

Jaja sa šparogama

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.