20 savršenih sandala i cipela za poslovni izgled

Leto je ujedno najlepši, ali i najizazovniji period, kada je odlazak na posao u pitanju.

Prvenstveno mislimo na to da je potrebno uskladiti pravila oblačenja koja važe u kancelariji, sa odećom i obućom koja odgovara visokim temperaturama. Ako volite da nosite udobnu obuću koja je u modi, imamo za vas savršene predloge. Sakupili smo savršene modele letnjih sandala u kojima ćete se osećati prijatno tokom radnog vremena, izgledajući istovremeno vrlo elegantno.

Poslovni izgled se najlakše postiže sandalama zatvorenog vrha, koji je pritom blago zaobljen ili sasvim oštar. Čuvene blok pete su apsolutni hit ovog leta, rame uz rame sa dvobojnim sandalama čiji vrh je crn. Neutralni tonovi su opšte prisutni, jer je uz njih lako kombinovati širi spektar garderobe.

U svoj poslovni vid obuće možete da uvrstite i otvoreniji oblik sandala, sa osvrtom na njihovu udobnost. Možda su kao stvorene za letnje šetnje, ali ako u njima treba da provedete 8h u stalnom pokretu, biće vam vrlo naporno. Takođe, za sve one koji preferiraju cipele i sandale sa visokom štiklom, izdvojili smo nekoliko modela koji mogu da se uklope u poslovni stil, a da pritom budete savršeno funkcionalni u njima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.