2 u vezi s drugim brojevima

2 i 1
Dva je Mesec, a jedan je Sunce. Mesec ima koristi od Sunca i pretvara Sunčevu energiju u Mesečevu. Sunčeva energija puna je pozitivnih jona koji nisu zdravi za život na Zemlji. Mesec ih pretvara u negativne jone koji daju život, Sto pomaže našem postojanju na Zemlji. Na isti način kao što Mesec stvara promenu Sunčeve energije, dvojka uklanja loše navike jedinice. Dvojke mogu jedinicama da budu dobro društvo i dobri terapeuti i da im pomognu u svladavanju njihovih ograničenja. Zbog preterane dominacije jedinica ova kombinacija nije dobra za idealan brak. Ako se ipak venčaju, u braku će jedinica imati koristi. Jedinice su korisni prijatelji i zaštitnici dvojkama. U poslovnim partnerstvima jedinice su isto tako dobre, ali dvojke će morati stalno da im povlađuju. Iako legalno imaju jednaka prava, u stvarnosti ih dvojke ovde nemaju. Jedinice, međutim, nikada ne naškode dvojkama u poslovima.

2 i 2

Slično odbija slično. Ova dva broja ne mogu cdugo da žive zajedno. Na istoj su talasnoj dužini, obostrano osećaju prijateljstvo, no njihovo prijateljstvo je kratkog veka. Oboje se često predomišljaju, pa zato njihovo partnerstvo na poslovnom planu ne uspeva. Ni brak dvoje ljudi s brojem 2 nije uspešan, tako da će biti prisiljeni da se razvedu. Ova kombinacija je dobra u poslu, samo ako su područja delovanja za oba partnera strogo odeljena – „tvoja sloboda prestaje na vrhu mog nosa”.

2 i 3

Brojem 3 vlada Jupiter, planeta personifikovana kao učitelj koji voli poslušnost, samokontrolu, strogoću, bezuslovnu pažnju i koncentraciju. Sve ovo je težak zadatak za dvojke. Jupiter je prijatelj Meseca, ali ima neutralni stav. Trojke mogu da daju dobre savete i osećaju simpatiju prema dvojkama, ali ne mogu od njih učiniti dobre bračne ili poslovne partenere. To se događa zato što je broj 2 broj promena, a trojke vole da slede utabane staze. No, dvojke su pogodne za duhovna dostignuća i interesuju ih okultne discipline i zato im je potrebna pomoć trojki koje imaju slične ineterese. U ovom slučaju dvojke će dobiti pomoć od trojki ako mogu da se nauče strpljenju. Trojke su dobri predavači dvojkama, a one umeju da budu dobri učenici. Međutim, stalnu vezu učitelja s učenikom među njima je teško postići.

2 i 4

Četvorkama vlada Rahu, zajednički neprijatelj Sunca i Meseca. Rahu je severna poluplaneta Meseca, koja se naziva i severnim magnetskim polom Meseca. Severna i južna poluplaneta čine dve fiksne tačke na eliptičnoj stazi Meseca. Četvorke prirodno privlače dvojke i u toj vezi rastu i razvijaju se. Dvojke se susreću s nevoljama i teškoćama u vezi sa sudbinskim brojem 4, osim ako je 4 suprug ili poslovni partner. Tada dvojke imaju koristi od veze i oba partnera su smirena i napreduju. Zato što su broj naglih promena, ne smeta im promenjiva narav dvojki. Kad je dvojka muškarac, a četvorka zena, imaju teškoća i nevolja na početku bračne veze, ali ove teškoće daju dobre rezultate. Oni napreduju u zivotu bez muke i, iako mogu da zanemare svoje kućne i porodične dužnosti i živciraju jedno drugo, porodični i poslovni život protiče im dobro. Ako se dvojke interesuju za politiku, napredovaće na tom području uz uzajamnu podršku i saradnju četvorki. Ako dvojke imaju sudbinski broj 4, mozda će kasno stupiti u brak. Kasnije razdoblje njihovog života je dobro.

2 i 5

Peticama vlada Merkur. Budući da on nije prijatelj Meseca, ova dva broja nisu u savršenom skladu. Duhovne dvojke sa sudbinskim brojem 5 u svom životu imaju problema sa porodicom, decom i roditeljima. Uz to su samokritične.Ljudima s duhovnim brojem 2 se savetuje da izbegavaju emotivne veze sa peticama. Ako stupe u brak, on neće trajati duze od četiri-pet godina. Njihovo životno ili poslovno partnerstvo neće biti skladno.

2 i 6

Brojem šest vlada Venera. Ona je univerzalni prijatelj, ali ne i Mesecu; prema njemu je neutralna. Iz ovog razloga, dvojke i šestice uzivaju u međusobnom prijateljstvu, ali jedno drugom nisu idealni poslovni partneri. U ovoj vezi šestice imaju više finansijskih koristi nego dvojke; takođe stiču i popularnost, ime i slavu. Venera je blagotvorna planeta, koja dvojkama donosi sreću sa šesticama, ali oni nisu za savršenu bračnu vezu. Ovo posebno važi za slučaj kad je muškarac 2, a žena 6. Prijateljstva i poslovi između dvojki i šestica uvek su obostrano korisni.

2 i 7

Brojem 7 vlada Ketu, neprijatelj i sušta suprotnost broja 2. Kako Mesec (2) uvek mora da prođe kroz svoju južnu poluplanetu (7) dok je na svojoj eliptičnoj stazi, dvojke imaju koristi od sedmica. Međutim, to ne vredi za obrnut slučaj. Sedmice vode i uvek dovode dvojke na pravi put, ali oni nisu idealni parovi. Kako je dvojka parni, statični broj, a sedmica neparni, dinamični broj, njihovo prijateljstvo donosi pozitivne rezultate dvojkama.

2 i 8

Brojem 8 vlada Saturn, koji je neutralan u odnosu na Mesec. Kako su oba ova broja parna, njihov odnos je statičan. Prijateljstvo ili partnerstvo u poslu su prijatni, ali ne naročito korisni. Ženama dvojkama ne savetuje se da stupaju u brak sa muškarcima osmic-ma, ali žene osmice ne mogu da štete muškim dvojkama. Dvojke ne pomažu osmicama, ali mogu bez oklevanja da koriste brojne usluge osmica.

2 i 9

Brojem 9 vlada Mars, Mesečev prijatelj i zaštitnik. Devetka je idealni prijatelj, poslovni ili bračni partner za dvojku, bilo muškarca ili ženu. Njihova veza biće puna ljubavi i nežnosti. Jedno drugom daju dobru energiju. Dvojkama se zato savetuje da za partnera potraže devetku.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.