15 ideja za luksuzni dnevni boravak

Dnevna soba je srce svakog doma, odnosno mjesto gdje se porodica i prijatelji sjedinjuju i gdje će vas ambijent navesti da zaboravite na sve svoje dnevne brige, zadatke ili šta god da vas nervira…

Mnogi od nas sanjare o veličanstvenoj dnevnoj sobi, sa udobnim sofama i gostoljubitvim kaminima, visokim plafonima i luksuznim komadima nameštaja, odnosno globalno gledano veličanstvenim dizajnom enterijera. Ipak, postoje i oni koji su ostvarili svoje snove kada se radi o ovoj temi, koji nam mogu poslužiti kao primjer ili jedna od ideja kako bismo i mi učinili isto.

Često zanemaren od strane mnogih, dizajn jednog doma veoma je važan dio naših života, ili bi makar tako trebalo da bude. Način na koji su naši domovi dekorisani i njihov izgled imaju izuzetno snažan uticaj na naš um, opuštajući ili opterećujući ga još više. Naravno, ne mogu svi ljudi sebi priuštiti skupocjeni namještaj i dekor, ali mora se priznati da uglađeni dizajn enterijera ima veliki uticaj na naše dobrostanje.

Ako su vam potrebne ideje za renoviranje doma, a posebno dnevnog boravka, prelistajte našu galeriju i pregledajte svih petnaest primjera koji će vas sigurno inspirisati. Klasični ili moderni, raskošni ili minimalističi, dizajn vašeg enterijera svakako vas može impresionirati.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.