10 najvećih razloga zašto muškarci varaju

Nije tajna da muškarci znatno češće varaju svoje partnerke.

Nedavno je anketa YouGov iz 2015. otkrila da je 21 procenat muškaraca (u poređenju sa 19 procenata žena) zaista priznalo varanje u prošlosti. Ipak ostaje pitanje: zašto muškarci varaju?

Kao i kod svih stvari koje se tiču ljubavi i požude, često je sve komplikovano. Imajući to u vidu, stupili smo u kontakt sa nekim vrhunskim stručnjacima za odnose kako bismo prikupili najčešće razloge zbog kojih muškarci varaju.

U toku veze više puta se možemo naći u iskušenju, ali kad se bivši pojavi ne možemo a da ne „osetimo te iskre“. Dakle, vaš partner se nalazi u situaciji u kojoj ignoriše dobre stvari svoje trenutne veze i ignoriše loše stvari koje su verovatno dovele do raskida njegove stare. To je recept za katastrofu.

Verovatno ćete se naći u ovakvoj situaciji ako ste u nesrećnoj i problematičnoj vezi. Bez obzira da li idete na piće u klub sa svojim prijateljima – ili, što je još opasnije, pristanete na jedan-na-jedan sastanak sa onim simpatičnim novim kolegom – ljudi koji su posvećeni i zadovoljni svojim odnosima vešto će izbeći ovakve scenarije. Ako se aktivno i više puta odlučite za ovakve rizične situacije, nešto nije u redu sa vašom vezom.

Trenutno ne govorimo samo o seksualnim potrebama. Možda je neko pohvalio njegovu novu frizuru, a partner to nije učinio neko vreme. Odatle sve počinje. Možda su prošle nedelje kako se konstantno svađate. Ili je možda prošlo dugo vremena otkad ste se zajedno iskreno nasmejali. Možda se oseća ignorisano i zapostavljeno. Bez obzira na razlog, postoji nedostatak u vezi koji podstiče varanje.

Svi u određenoj meri osećaju anksioznost. Pitanje je da li te misli potiču zbog veze ili ne. Ako se u svojoj vezi oseća usamljeno, na neki način izmučeno ili je ljut na svog partnera, to bi sigurno moglo navesti muškarca da vara. Međutim, važno je napomenuti da varanje pogoršava postojeću anksioznost i depresiju. Dakle, u začarnom ste krugu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.