Tranzitni Merkur u Vodoliji

Merkur je ušao u znak Vodolije, kojom vlada Uran, i to sada kada je u Ovnu, malo širi sekstil koji donosi obilje ideja.

Jeste ovaj Merkur radoznao, vazdušni znak je, uvek on pokreće razgovore, muški je znak, ali da je on povezan sa neozbiljnošću, slobodom, i sa svim po malo.

Dakle, da budemo realni on je pravedan odgovoran. Voli ljude, to je činjenica, voli da priča, ima gomilu prijatelja…. Ali on provocira, ciničan je, sve je zavijeno u foliju šale a samo suče i bode gde smo najtanji. U njegov intelekt ne treba sumnjati, među najintelignetnijim je Merkurima. Znanje često, skuplja usput. Zato ume da pecka do bola, jer on sve zna! Tvrdoglav je do maksimuma, fiksni je znak. Mazga mu nije ravna kad upre, i mišljenje menja na kukovo leto. Od ovog Merkura nećete čuti tople reči, utešne, ima da kaže istinu u lice, bez okolišanja. Bolno istinito, bolje mu se ne žalite ako ste slabi i ne želite istinu. Doduše baš ne ume da bude taktičan, ali ako ne odmah, sačekaće pravi trenutak i reći će istinu, na bilo koji način ali najmanje prijatan.

Ovaj Merkur priča o slobodi ali je ne živi. On sve mora da isplanira, unapred zna gde ide, u koliko sati, kada se vraća, ko ide, zašto se ide. Podržaće druge u svim ludostima, ima razumevanje za sve i svakoga, zato je omiljen, ali sam je retko nekontrolisan.

Pratite aspekte koje će praviti i vidite koliko će se odražavati n avas

Tranziti Merkura su dosta ucestali iz razloga sto je Merkur brza planeta tako da je njegov uticaj veoma snazan i ta snaga se ogleda u tome sto se njegov uticaj moze odraziti na veoma bitne stvari u zivotu koje se cesto ticu nase finansijske strane zivota. Osim toga utice i na putovanja i komunikaciju. Tranzit Merkura preko podznaka utice na taj nacin sto budi potrebu za otvorenim dijalogom kao i potrebu za govorenjem i isticanjem u drustvu. Narocito treba iskoristiti Merkurov prelazak preko Meseca da bi se unapredio posao (povecala zarada) a sto se tice ljubavi, njegov tranzit moze doneti iznenadjenje kada prelazi preko Venere tako da se u zivotu moze desiti novo poznanstvo tj. ulazak u emotivnu vezu. Kada prelazi preko Marsa mogu se ocekivati nesporazumi i svadje, a njegov prelazak preko Saturna obelezava takodje lose stvari koje se ticu novca, naime, tada se treba pricuvati lopova. U kombinaciji sa Uranom podstice emocije i plahovitost, tako da su moguce burne reakcije povodom raznih sitnica na svim zivotnim poljima. Njegov prelazak preko Neptuna izaziva sklonost prema obmanama i raznim manipulacijama, dok prelazak Merkura preko Plutona takodje donosi neprilike, u tom smislu da osoba moze nesvesno povredjivati recima druge osobe iz svoje okoline jer ce se slabije kontrolisati za vreme tog tranzita i time na neki nacin ugroziti odnose sa bliskim ljudima iz svog okruzenja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.