Tara Simov o Mateji NIKOGA NEĆU TAKO VOLJETI

Iako su mnogi mislili da je kraj

Tara Simov je nedavno rekla da je Mateja Matijević njena najveća ljubav, Simova se osvrnula na svog bivšeg dečka i otkrila kakvo mišljenje o njemu.

Što se tiče Mateje, on je neko koga sam ja najviše voljela, nikad u životu neću voljeti nekog kao Mateju, to je neka posebna vrsta ljubavi. Sve što sam preskočila u djetinjstvu, te neke tinejdž godine, ta neka zaljubljivanja, simpatije… Sve to što je trebalo sa 15-16 godina proživi, ja sam sve to proživjela s njim u “Zadruzi”. On baš zauzima veliki dio mog srca, i rekla sam da ću uvijek biti tu za njega – priča bivša zadrugarka, pa dodaje:

Ne mogu da kažem da ga i dalje volim u emotivnom smislu, da bih s njim uplovila vezu, to nešto što smo mi imali ostalo je u “Zadruzi 3”. Mateja bi mnogo gore stvari pričao o meni, ima mnogo gore mišljenje o meni nego što ga javno iznosi. U neku ruku mogu da to da razumijem. Međutim, neki komentari su bili sasvim besportebni s njegove strane – rekla je Tara.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.