Saturn u tranzitu kroz VI kuću vašeg natalnog horoskopa

Ovaj prolazak označava vreme prilagođavanja i menjanja ili preusmeravanja mišljenja, posla ili zdravstvenih navika. Dolazimo u situaciju da posredstvom unutrašnjih ili spoljašnjih uticaja u mnogim praktičnim životnim oblastima budemo ili postanemo organizovaniji i disciplinovaniji. Saturn nas nagoni da kroz samokritičnost razlikujemo bitno od nebitnog, šta nam je važnije a šta sporednije.

Ova faza Saturnovog ciklusa bavi se u suštini radom na sebi i sopstvu na svim ravnima. Ovo je veoma povoljan period da se peispitamo o našim navikama ishrane, problematici telesne težine, vreme kada počinjemo sa nekim fitnes-programom i posebnom vrstom ishrane. Sadašnji problemi sa zdravljem ili na radnom mestu ukazuju na promene strukturnih navika svakodnevnog života.

Ovim tranzitom nam Saturn postavlja pitanje da li smo zaista u prošlosti doneli pravilne odluke u vezi našeg posla i obaveza. Ako su te odluke manje zavisile od nas lično, sada dolazimo u sitaciju kada ih možemo korigovati. Uz ovo dolazi i situacija kada dobijamo mogućnost da naučimo nove stvari koje će koristiti našem poslu, dobijamo unutrašnju motivaciju i realistično držanje u odnosu na spoljašnje okolnosti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.