Ksenija Bujišić – Biografija

Ova mlada i sve popularnija voditeljka Ksenija Bujušić je našoj javnosti poznatija po vezi sa sinom folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljkom Ražnatovićem.

Voditeljskim poslom je počela da se bavi sa svega 6 godina, a teške momente koje je Ksenija preživljavala usled suočavanja sa anoreksijom, iznela je i u javnosti.

Biografija
Ksenija je rođena 11. maja 1994. godine u Beogradu. Njena dva najveća fana, kako ona sama kaže, su upravo njena rođena braća, Bogdan i Dušan.

Već sa samo 4 godine, Ksenija se upisala u školu za mlade talente „UMS“, a svoju prvu emisiju kao voditeljka je uradila sa samo 6 godina.

Naša mlada voditeljka je prvenstveno počela da se bavi manekenstvom, još kao mala, te je tako dospela na naslovnu stranu časopisa „Lilly“.

Nakon toga, Ksenija je počela sa voditeljskim poslom, kada je na TV „Pink“ vodila emisije namenjene deci i tinejdžerima, da bi kasnije postala voditeljka emisije „Pink music“.

Ksenija Bujušić se oprobala i u glumačkim vodama, sa ulogom u filmu „Sedam i po“.

Privatni život
U pomenutoj vezi sa Veljkom Ražnatovićem, koji je od Ksenije mlađi 3 godine, otpočela je 2016. godine, kada su postojale priče da se ovaj mladi par čak i verio. Njihova romansa je proistekla iz njihovog druženja i prijateljstva.

Veza između Ksenije i Veljka nije bila dugog veka, iako je postojala priča o njihovoj veridbi. U tom periodu, na profilima društvenih mreža, Ksenija je bila poznata pod pseudonimom „Mrs Veljko Ražnatović“.

Inače, pre poznanstva sa Veljkom, poznavala je našu divu Cecu, te je dok je bila u vezi sa Veljkom, stalno pričala o tome kako joj Cecina podrška za njihovu vezu veoma znači.

Veljko i Ksenija nikada nisu krili svoju ljubavnu vezu, a takođe su zajedno nastupili i u emisiji Ognjena Amidžića. Međutim, njihova romansa se završila nakon samo dva meseca zabavljanja, a u medijima se kao razlog pojavila Veljkova izjava da mu je zasmetalo to što se u jednom muzičkom spotu, Ksenija pojavila u izdanju koje je bilo veoma provokativno.

Osim toga, jedan od razloga je bio i taj što je osvanula slika na kojoj Kseniju grli fudbaler Stefan Mihajlović, sa kojim je ona bila u kratkoj vezi pre Veljka.

Danas je Ksenija Bujušić u novoj vezi, a vog dečka pak krije od očiju javnosti. Pored Veljka i Stefana Mihajlovića, kružile su priče da je Ksenija bila u vezi i sa našim mladim glumcem, Viktorom Savićem, sa kojim je prekinula romansu zbog njegove navodne prevare.

Naša mlada voditeljka je javno govorila o svojim problemima izazvanim anoreksijom. U svojoj borbi protiv ove bolesti, najveću podršku je imala od svog dede i svoje babe, koja joj je spremala sva ona jela koja ona najviše voli, te je, kada je na vagi videla brojku 40, bila veoma srećna.

Svoje izjave o anoreksiji i problemima sa kojima se suočavala, Ksenija je iznosila u javnost, kako bi pomogla mladim devojkama i podigla im svest o ovoj bolesti, te i kako bi ih naučila koliko je pravilna ishrana bitna.

U svojoj izjavi, iznela je to da joj se sopstveni izgled nije sviđao, te i da sebe nikad nije smatrala „dovoljno vitkom“, zbog čega je jako često jela jednom u toku dana kako bi postigla željenu figuru.

Tada je Ksenija neretko padala u nesvest i nije bila u mogućnosti da se izbori sa svakodnevnim obavezama, a ono što je pratilo ovakav život su bili svakodnevna iscrpljenost i umor.

Ksenija je potpuno izgubila apetit kada je smršala na 37 kilograma i u tom periodu su mogli da prođu dani, a da ništa ne pojede i kako kaže, preživljavala je samo na čaši koka kole u toku dana.

Međutim, Ksenija je shvatila da se suočava sa ozbiljnim problemom, pa je ubrzo počela da se hrani normalno i da vodi računa, a vrlo brzo je počela da joj se vraća stara kilaža i ona sada ima 40 kg.

Manekenska i voditeljska karijera
Lepa Ksenija kaže kako je oduvek želela da se bavi voditeljskim poslom. Njeni prvi koraci u voditeljstvu su bili na TV „Pink“, kada je vodila emisije „City news“ i „City kids“, da bi kasnije vodila i „Pink music news“, kada je bila starija.

Danas se Ksenija uspešno bavi voditeljstvom.

Nakon kratke uloge koju je Ksenija imala u filmu „Sedam i po“, sa svega šest godina, bavila se i manekenstvom, te je bila dečiji model.

Kasnije je Ksenija Bujušić bila i zaštitno lice nekoliko kompanija koje proizvode kosmetičke preparate, a svojevremeno je radila i sa Vericom Rakočević, na šta je posebno ponosna, i to kao model noseći njene kreacije.

Osim sa Vericom, Ksenija je sarađivala i sa drugim domaćim modnim kreatorima.

Danas, posle duže pauze koju je napravila, Ksenija je zaposlena na TV „Prva“. Na ovoj televiziji je član ekipe koja radi „Jutarnji program“ gde sarađuje sa Srđanom Predojević i Jovanom Joksimović.

U ovoj emisiji Ksenija Bujušić je spikerka vremenske prognoze.

Datum rođenja: 11. maj 1994. godine

Visina:

Težina: 40 kg

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.