Jelena Rozga

Jelena Rozga (Split, 23. avgust 1977) hrvatska je pevačica. Jelena je u detinjstvu pohađala osnovnu i srednju baletnu školu koju je napustila kad joj se ukazala prilika da postane pevačica vrlo popularne splitske grupe Magazin.

Pevačku karijeru je započela 1996. godine kada je na Dori izvela pesmu Aha, te osvojila drugo mesto. U istoj godini je postala pevačica grupe Magazin. Kao pevačica Magazina doživela je veliku popularnost, a nastupom na Dori, 2006. godine je najavila solo karijeru sa pesmama Oprosti mala i Ne zovi me Marija koje su ubrzo postale veliki hitovi. Objavila je i svoj prvi album Oprosti mala gde se nalaze brojne pesme koje su takođe postale veliki hitovi (Roba sa greškom, Vršnjaci moji, Ja znam dobro što mi je…) Godine 2007. na Splitskom festivalu sa pesmom Gospe moja, osvojila je Gran pri. Istu nagradu osvojila je ponovo 2008. godine, jer je pesma Daj šta daš proglašena najslušanijom te godine. Na Jutjubu je hit Bižuterija prešao više od 21 milion pregleda.

U Banjoj Luci je za najbolju pevačicu u regionu 2013. dobila Oskar popularnosti.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.